Upišite Kreativni kutak - glazbene radionice za predškolarce Kreativnog Krka

Organizatori, članovi Udruge Kreativni Krk, pozivaju predškolsku djecu u dobi od četiri do sedam godina, da, u sklopu programa Kreativne Radionice Kreativnog Krka, upišu nove glazbene radionice nazvane Kreativni kutak.

Te će se radionice odvijati u sjedištu Kreativnog Krka, smještenom iznad gradske tržnice (Šetalište Sv. Bernardina) koji već godinama funkcionira kao glazbeni studio. Ondje će polaznici, okruženi instrumentima prilagođenim predškolarcima, na zabavan i adekvatan način razvijati glazbene sposobnosti i usavršavati svoje glazbeno izražavanje.

Neke od radionicama planiranih aktivnosti uključuju: slušanje glazbe te vježbanje ritma, tempa, dinamike, melodije i tonaliteta, i to kroz pokret, sviranje i manipuliranje instrumentima, zatim glazbene igre, osnovne tehnike jednoglasnog pjevanja, iskustvo javnog nastupa i pjevanja uz razglasnu opremu, koncerte, snimanje u profesionalnom studiju, gostovanja brojnih predavača i instrumentalista te još mnoge druge zanimljivosti.

Glazbene radionice vode školovani stručnjaci koji imaju iskustva u radu s djecom. Termini njihova održavanja usklađivat će se po dogovoru, a odvijat će se dvaput tjedno po 45 minuta. Radionice kreću u mjesecu listopadu! Sve ostale relevantne informacije mogu se dobiti telefonom na 092 3319 441 (Luka Adžić-Kapitanović) ili e-mailom na: kreativnikrk@gmail.com.