Upisi u prvi razred: Poziv na obvezu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta

Osnovna škola Fran Krsto Frankopan Krk poziva roditelje djece - školskih obveznika za školsku godinu 2021/22. - rođene od 01. travnja 2014. do 31. ožujka 2015. godine, na obvezu utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole. Obavezu prijave imaju i roditelji onih mališana kojima je odgođen upis u 2020/21. školsku godinu.

Prema planu upisa djece u prvi razred osnovne škole kojeg je donio Upravni odjel za odgoj i obrazovanje Primorsko-goranske županije, prijave za upis u prvi razred Osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk bit će omogućene elektroničkim putem, i to u vremenu od 25. do 29. siječnja 2021. godine.

Prijave će se tada moći izvršiti putem internetske stranice Škole: osnovnaskolakrk.hr, klikom na obrazac (koji će biti aktiviran isključivo od 25. siječnja do 29. siječnja 2021. godine, do 23.59 sati).

Za one roditelje koji nisu u mogućnosti elektroničkim putem prijaviti dijete, od 25. do 29. siječnja 2021. godine, između 11.00 i 12.00 sati, omogućit će se prijava putem telefonskog broja: 051/661-946. Prije poziva potrebno je pripremiti OIB djeteta te podatak o adresi elektroničke pošte roditelja, kao i broja telefona zbog daljnjeg kontakta.

Prilikom prijave te razvrstavanja prijavljenih školskih obveznika potrebno je voditi računa o upisnom području pojedine matične i područne škole te prijavljenom prebivalištu školskog obveznika.

 

Upisna područja Osnovne škole Fran Krsto Frankopan Krk su slijedeća:

  1. Matična škola Krk: Krk, Kornić, Muraj, Lakmartin;
  2. Područna škola Vrh: Vrh, Salatići, Kosići, Skrpčići, Pinezići, Bajčići, Brusići, Linardići, Žgaljići, Milohnići, Brzac, Poljica, Nenadići;
  3. Područna škola Punat: Punat, Stara Baška, Kornić, Muraj;
  4. Područna škola Baška: Draga Baška, Jurandvor, Batomalj, Baška;
  5. Područna škola Vrbnik: Vrbnik, Risika, Garica, Kampelje.

 

O terminima za liječnički pregled djeteta te testiranju kod školskog psihologa roditelji će biti obaviješteni putem adrese elektroničke pošte koju su naveli u prijavi nakon završetka prijavnog postupka.

Upute i obrasci za cjelokupni predupisni i upisni postupak u Školu bit će u narednom razdoblju objavljeni na internetskoj stranici škole: osnovnaskolakrk.hr.

Prilozi: