Upisi u prvi razred osnovne škole

Prema Zakonu o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednoj školi, Osnovna škola Fran Krsto Frankopan Krk poziva roditelje djece rođene od 01. travnja 2008. do 31. ožujka 2009. godine na obvezu prijave utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta radi upisa u prvi razred osnovne škole.

Sukladno Planu upisa djece u prve razrede kojeg je donio Ured državne uprave Primorsko-goranske županije prijave za upis u Osnovnu školu Fran Krsto Frankopan Krk odvijati će se između 26. i 30. siječnja, ove godine, u matičnoj, kao i svim područnim školskim jedinicama. Prijave je potrebno izvršiti u školama kojima pripada mjesto prebivališta prema upisnom području.
Roditelje se ovom pilikom moli da sa sobom ponesu: presliku rodnog lista ili izvoda iz matice rođenih (s OIB-om), presliku osobne iskaznice jednog od roditelja ili uvjerenje o mjestu prebivališta, odnosno boravišta djeteta - školskog obveznika. S daljnjim tijekom utvrđivanja psihofizičkog stanja radi upisa u prvi razred osnovne škole roditelji će se upoznati tijekom prijave.