Upisi u Područni odjel Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov Rijeka u Krku

Provjera glazbenih predispozicija za upis u prvi razred Područnog osnovnoškolskog odjela Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov Rijeka u gradu Krku, za školsku godinu 2017./2018., održat će se 13. lipnja 2017. godine u prostoru Osnovne škole Fran Krsto Frankopan - Matične škole Krk, s početkom u 17.00 sati.
Međutim, sudjelovanje na prijemnom ispitu, tj. provjeri sluha, ritma i pjevanja, potrebno je najaviti Prijavnicom dostupnom u prilogu ove obavijesti, a koja se, najkasnije do 09. lipnja, mora dostaviti u tajništvo matične jedinice krčke osnovne škole. Rezultati provjere glazbenih predispozicija bit će na Internet stranicama škole objavljeni 14. lipnja (nakon 17.00 sati), dok su upisi i roditeljski sastanak najavljeni za 04. rujna, u 17.00 sati. Prilikom upisa potrebno je donijeti preslike domovnice i rodnog lista, OIB jednog od roditelja, te 100,00 kn upisnine i 200,00 kn participacije za mjesec rujan.
 
 
Osnovna glazbena škola traje šest godina i donosi nastavu klavira, gitare, klarineta i trube, koja se priređuje dvaput tjedno, uključujući instrument i solfeggio. Pravo upisa u prvi razred, sukladno Pravilniku o upisu učenika u prvi razred glazbene škole, imaju djeca koja su navršila osam godina, odnosno završila drugi razred osnovne škole te postigla povoljan rezultat na prijemnom ispitu. Sve ostale informacije možete dobiti telefonom na 051 227 270.