Udruga Žene za otok u listopadu i studenom priređuje četiri edukacije

Udruga Žene za otok i ove godine donosi projekt Aktivne otočanke posvećen educiranju, osnaživanju i povezivanju žena. Kroz seriju radionica i predavanja, ova vrijedna inicijativa ima za cilj potaknuti otočanke da se aktivno uključe u javni život i poduzetništvo te pridonesu kreiranju zajednice žena, posebice poduzetnica. Projekt Aktivne otočanke tijekom listopada i studenog ponudit će četiri zanimljiva, a k tome i besplatna edukativna programa, i to kako slijedi:

 

1. Velika vijećnica Grada Krka - Kino Krk, 18. listopada, 17.00

Radionica Kreiraj svoj video

Voditelj: Ivan Tokić

Ova radionica sudionicama će pružiti priliku da nauče osnove kreiranja video sadržaja pod vodstvom mladog marketinškog stručnjaka Ivana Tokića. U današnjem digitalnom svijetu ta su znanja i vještine ključni za uspjeh.

 

2. Velika vijećnica Grada Krka - Kino Krk, 23. listopada, 17.00

Radionica Kako napraviti newsletter?

Voditeljica: Dajana Grgantov

Ova radionica pod vodstvom kreativke Dajane Grgantov sudionike će provesti kroz proces izrade učinkovitog newslettera, uz saznavanje čitavog niza korisnih savjeta i smjernica za što bolju komunikaciju s ciljanom publikom. Radionica je neprocjenjiva za one koji žele unaprijediti svoje marketinške vještine.

 

3. Velika vijećnica Grada Krka - Kino Krk, 27. listopada, 17.00

Predavanje Primjer dobre prakse - Brlog zadružna pivovara

Predavačica: Ana Teskera

Tijekom ovog predavanja Ana Teskera s publikom će podijeliti priču o zadružnoj pivovari Brlog, kao i načela društveno-angažiranog pristupa proizvodnji piva. Ovo je prilika da se progovori o zajedništvu i entuzijazmu te možda proklije sjeme inspiracije.

 

4. Velika vijećnica Grada Krka - Kino Krk, 17. studenog, 17.00

Radionica Pod povećalom

Voditeljica: Ermina Duraj

Ova radionica o uspješnim modelima komuniciranja pod vodstvom specijalistice odnosa s javnošću Ermine Duraj sudionicima će pružiti uvid u različite osobnosti i približiti komunikacijske vještine za što bolje snalaženje u poslovnom i privatnom svijetu. Prilika je to za razvijanje ključnih komunikacijskih vještina koje pripomažu svim aspektima života.