Udruga Žene za otok: Radionica Našminkaj se sama pod vodstvom Ive Berišić

Udruga Žene za otok, u utorak, 25. listopada 2022. godine, s početkom u 17.00 sati, u Malenoj vijećnici Grada Krka organizira druženje s jednom od ponajboljih hrvatskih vizažistica - Ivom Berišić vlasnicom IBeauty studija - iza koje su brojne edukacije, kampanje, editorijali, vjenčanja i mnoge druge beauty aktivnosti.

Ona je za Krčanke pripremila posebnu edukaciju na temu Našminkaj se sama, što znači da će biti riječi o pravilnom nanošenju podloga, laganom konturiranju i upotpunjavanju dnevnog izgleda, uz otkrivanje malenih trikova koji će, svakako, biti od pomoći u svakodnevnoj beauty rutini. Promotivna cijena ove radionice iznosi 250,00 kn, a kako je broj mjesta ograničen, rezervacije se zaprimaju mailom na: zenezaotok@gmail.com. Sve ostale informacije dostupne su telefonom na 095 85 88 231.

– Svi znamo da je listopad mjesec borbe protiv raka dojke, poručuju iz Udruge Žene za otok. Prošle smo ga godine obilježile radionicama u čijem su fokusu bili znanje i zdravlje, no ove smo se odlučile opustiti, međusobno se podružiti te savladati neke nove vještine samo za naše zadovoljstvo. Zato smo u goste pozvale poznatu riječku vizažisticu Ivu Berišić koja uz nedvojbenu stručnost posjeduje karizmu i toplinu kojoj je teško odoljeti!