Udruga Žene za otok: Predavanje Kako zarađivati od onog što voliš Kristine Ercegović

Udruga Žene za otok donosi još jedno zanimljivo i nadasve korisno predavanje koje će pod nazivom Kako zarađivati od onog što voliš održati poduzetnica, spisateljica, poslovna savjetnica za mikro i male poduzetnike Kristina Ercegović. Ovaj besplatni edukativni program na redu je u srijedu, 07. prosinca 2022. godine, a održat će se u Velikoj gradskoj vijećnici (Kinu Krk), s početkom u 17.00 sati. Edukacija se provodi u okviru projekta Aktivne otočanke kojem su financijsku podršku pružili Grad Krk i Primorsko-goranska županija.

Kristina Ercegović je poduzetnica, osnivačica i direktorica portala Žene i novac (www.zeneinovac.com), poslovna savjetnica te autorica knjiga i predavačica na temu poduzetništva. Rođena je 1976. u Zagrebu, a marketing je 1998. diplomirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, da bi 2008. godine završila Executive MBA program u Poslovnoj školi Cotrugli. Godine 2010. završila je i NLP Leadership akademiju, a 2013. godine NLP Leadership Master te Advanced Program in Business - jednogodišnji program u svojstvu odabrane stipendistice Instituta za inovacije. Od 2010. godine vodi vlastitu tvrtku Zaokret u sklopu koje projektom Business Café umrežava, savjetuje i educira male poduzetnike kako bi pokrenuli i izgradili vlastiti posao. Redovito piše kolumne, knjige i svoj blog, a od 2019. godine vodi portal Žene i novac.

Ovo dvosatno predavanje zasigurno će ponuditi brojne savjete koji proizlaze iz dugogodišnjeg iskustva Kristine Ercegović u poslovnom i poduzetničkom svijetu s naglaskom na to kako osmisliti i razviti vlastito poslovanje, a pritom ne izgorjeti!