Udruga Kreativni Krk objavila novu božićnu pjesmu!

Sa željom da razvesele svoje sugrađane u ovo predblagdansko vrijeme, vrijedni članovi Udruge Kreativni Krk odlučili su uspješnu 2022. godinu zaključiti objavom druge po redu božićne pjesme. Tako će nakon prošlogodišnje, izvrsno prihvaćene, Božićne, ovogodišnji blagdani biti u znaku rock'n'rolla i pamtljivih melodija pjesme Bakalar.

Pjesmu su osmislili i odsvirali članovi Udruge, a polaznici glazbenih radionica El Musicante škole gitare našli su se u ulozi pjevača. Autor teksta i glazbe predsjednik je Udruge Luka Adžić-Kapitanović, dok su aranžman te sviranje bas gitare, gitare i klavijatura povjereni Kristijanu Vasiliću, sviranje bubnja Izidoru Vasiliću, a saksofon Franju Črnjariću.

Čak šesnaestero polaznica i polaznika bilo je zaduženo za pjevanje i glumu u spotu, s time da su vokalnim solo dionicama pjesmu obogatili: Ela Bajčić, Mia Pavlović, Etel Barši, Mihael Zec i Petra Crnčić Jurasić. Pjesma je snimljena u krčkom Studiju Mamut, a produkciju (miks i mastering) odradio je Kristijan Vasilić. Za spot koji prati ovaj božićni singl zaslužan je kreativni duo - Andreja Brozović Adžić-Kapitanović i Borut Brozović (Studio B) - s kojim Kreativni Krk već godinama uspješno surađuje.   

Ovom pjesmom Udruga najavljuje intenzivnije okretanje edukativno-zabavnim sadržajima i budućim projektima koji, kroz stvaranje glazbe, djecu i mlade uključuju u kulturni život našega grada!

I za kraj, posebne zahvale idu roditeljima djece polaznika škole na ukazanom povjerenju te Gradu Krku na financijskoj pomoći i prepoznavanju vrijednosti ovog projekta.