U blagdanskom raspoloženju, članovi Socijalnog vijeća darivali potrebite s područja Grada Krka

Prema ustaljenoj praksi, predstavnici Socijalnog vijeća Grada Krka povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, između 03. i 07. travnja 2023. godine, posjećivali su potrebite obitelji s područja grada Krka, Vrha, Šotoventa i Kornića.

Tom su im prigodom darovani obiteljski poklon-paketi vrijedni 70,00 eura, ali i nešto manji broj onih slađih, dječjih, vrijednih 20,00 eura, s time da korisnici ovog oblika pomoći koji iz zdravstvenih razloga moraju paziti na prehranu, sadržaj svog poklon-paketa, do prvospomenutog iznosa, mogu odrediti sami. I dok će mališane pored ostalog razveseliti slatkiši, grickalice i slatki napitci, obiteljski paket obiluje korisnim namirnicama, od riže, tjestenine, palente, griza, šećera, ulja, maslaca, začina, kave i čaja, preko sira, namaza od bakalara i suhog mesa, pa sve do slastica, slatkih napitaka i nekolicine higijenskih potrepština. Naposljetku, 48 obitelji dobilo je ukupno 71 poklon-paket što ih je za ovu prigodu pripremila Trgovina Krk.

Iako je u ovo vrijeme darivanja, druženja i zajedništva važno konkretno pomagati, iskustva predstavnika Socijalnog vijeća govore u prilog tome kako je ipak najveća potreba ona za trenutkom pažnje uz pokoju lijepu riječ!

Image by Freepik