Tramonto: The Hunting Dogs

U manifestaciju Kreativni kolovoz Kreativnog Krka, za čiju je organizaciju zadužena Udruga Kreativni Krk, 01. kolovoza 2020. godine, u Frankopanskom kaštelu, s početkom u 21.00 sati, uvodi prva od tri predviđene Tramonto sesije, točnije koncert hrvatsko-talijanskog elektro-shocked pop dua The Hunting Dogs.

The Hunting Dogs čine glazbenici Alba Nacinovich i Marco Gemini, a njihova glazba predstavlja sintezu iskustva elektronske i filmske glazbe (Gemini), rocka i kantautorskog pristupa (Nacinovich) te slobode poigravanja zvukom karakteristične za jazz. Tako nastaje elektro-shocked pop koji se izvodi uživo korištenjem tehnike live nasnimavanja i prerade zvuk, a kojeg karakterizira neočekivano bogata i iznimno zanimljiva zvučna slika.

Cijena ulaznice iznosi 30,00 kn, a budući da je njihov broj ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera, one se mogu prethodno rezervirati, i to na način da svoje ime, prezime i broj telefona pošaljete ili u Inbox Facebook profila Udruge Kreativni Krk, ili e-mailom na: kreativnikrk@gmail.com. Za sve dodatne informacije potrebno je pratiti objave na navedenom Facebook profilu.

 

 

Prilozi: