Stand-up show Prosti faktori Marka Dejanovića (16+)

Grad Krk ponovo će, 11. listopada 2019. godine, ugostiti komičara iz jedinog kluba stand-up komedije u regiji, zagrebačkog Studija Smijeha, što znači da će ovom prigodom, bez ijednog tabua, društvo na proste faktore rastaviti Marko Dejanović.

U organizaciji Udruge Kreativni Krk, ova večer stand-up komedije, održat će se u Velikoj gradskoj vijećnici s početkom u 20.30 sati, s time da se karte, čija cijena iznosi 40,00 kn, mogu rezervirati slanjem zahtjeva u Inbox Facebook profila Kreativnog Krka. Uz to, karte će se moći kupiti i na ulazu u Vijećnicu, neposredno pred početak predstave (od 19.30), ukoliko dotad još uvijek budu raspoložive.

Marko Dejanović kojeg je krčka publika, u sklopu kolektivnih stand-up večeri, imala prilike upoznati još prošle godine, ove, i to baš u listopadu, puni pet godina bavljenja stand-up komedijom, što će proslaviti izvođenjem svojeg dvije godine usavršavanog samostalnog performansa Prosti faktori kojim planira obići mnoge hrvatske gradove, s time da turneja kreće upravo iz grada Krka. Često oslovljavan kao Panda, u Prostim faktorima pred publiku iznosi svoje pretjerano analitične, često i šokantne priče, a na pitanje zašto to radi, odgovara zbog straha. Jer svojim strahovima se treba narugati, kao i strahovima društva u obliku tabu tema ili malograđanskog puritanstva…