Sljedećeg tjedna kreće novi besplatni on-line tečaj namijenjen trudnicama

Novi ciklus dvotjednog tečaja priprema trudnica za porod i roditeljsku funkciju kojeg organizira Patronažna služba Doma zdravlja Primorsko-goranske županije, Ispostava Krk, započinje u ponedjeljak, 01. lipnja 2020. godine, s početkom u 11.00 sati, i ovog puta, s obzirom na općepoznate okolnosti, on-line, puetm Skype platforme.

Ova besplatna edukacija, kojoj pokroviteljsku podršku uz ostale otočne općine pruža i Grad Krk, provodi se četiri puta godišnje, tijekom ožujka/travnja, lipnja, rujna i listopada, a u svom najrecentnijem izdanju donosi seriju od devet predavanja (radionica ili vježbi), i to redom: Zdrava i uspješna trudnoća / Pravni propisi vezani uz roditeljstvo (Vanda Cattonaro) - 01. lipnja u 11.00, Prehrana trudnice i dojilje (Mihaela Dujmović) - 02. lipnja u 11.00, Njega novorođenčeta (Ivanka Peranić) - 03. lipnja u 17.30, Vježbe za trudnice (Dorotea Gržetić) - 04. lipnja u 17.30, Porod i babinje (Ivanka Peranić) - 05. lipnja u 17.30, Novi član obitelji (Vanda Cattonaro) - 08. lipnja u 11.00, Dojenje - vještina koja se uči (Vanda Cattonaro) - 09. lipnja u 11.00 te Prvi koraci roditeljstva (Branka Starac) - 10. lipnja u 17.30.

Sve ostale informacije vezane uz tečaj, namijenjen trudnicama od 28. tjedna trudnoće i njihovim partnerima, mogu se dobiti mailom na tecaj.trudnice.krk@domzdravlja-pgz.hr, odnosno mobitelom na 099 251 82 62. Također, svi podatci dostupni su i putem Facebook profila ovog programa.

Iz Patronažne službe poručuju kako je online održavanje tečaja najbolje što u novim okolnostima mogu ponuditi, a sve kako trudnice ne bi bile zakinute za mnoge stručne i korisne informacije o trudnoći, porodu i roditeljstvu.

 

Online prijavnici pristupate: OVDJE.