Seriju edukativnih programa obuhvaćenih projektom Aktivne otočanke otvara radionica mladog poduzetnika Ivana Tokića

Udruga Žene za otok i ove godine donosi projekt Aktivne otočanke posvećen educiranju, osnaživanju i povezivanju žena. Kroz seriju radionica i predavanja, ova vrijedna inicijativa ima za cilj potaknuti otočanke da se aktivno uključe u javni život i poduzetništvo te pridonesu kreiranju zajednice žena, posebice poduzetnica. Projekt u srijedu, 18. listopada 2023. godine, s početkom u 17.00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Krka - Kinu Krk, otvara radionica Ivana Tokića, mladog riječkog poduzetnika iznimno uspješnog na društvenim mrežama.

Ivan Tokić iako ima tek 22 godine može se na svojim društvenim mrežama pohvaliti s više od 700.000 pratitelja. Prvostupnik je digitalnog marketinga, a svoje vještine ponajviše koristi vodeći profile klijenata na platformi društvenog umrežavanja TikTok.

Na ovoj će se radionici sudionicima postavljati ključna pitanja s ciljem razvijanja modula u svrhu kreiranja sadržaja u različite svrhe - poslovne ili privatne. No prije konkretnih savjeta, voditelj radionice predstavit će svoj put i iskustva na društvenim mrežama, kako bi okupljenima pomogao odabrati najbolju digitalnu platformu za njihove interese. Prema tome, zadaća ove edukacije jest ta da polaznici naposljetku definiraju konkretne korake i izgrade konkretan plan za kreiranje sadržaja na svojim (budućim) digitalnim kanalima. Dakle, očekuje ih izrada marketinškog briefa (dokumenta koji se sastoji od tri ključna dijela: konteksta, proizvoda/usluge i ciljne skupine te opisa željene kampanje) i plana objava, zatim definiranje publike, ali i sve ostalo što je potrebno za uspješno pokretanje i upravljanje društvenim mrežama ili bilo kojim drugim digitalnim profilom.