Radionica s ciljem izrade Regionalnog programa uređenja i upravljanja morskim plažama

Druga po redu radionica koja se organizira s ciljem izrade Regionalnog programa uređenja i upravljanja morskim plažama čiju je izradu naručila Primorsko-goranska županija kako bi se što učinkovitije uređivalo i upravljalo plažama kao visokovrijednim resursima u razvoju i rastu Županije, održati će se 15. prosinca 2014. godine u Velikoj gradskoj vijećnici s početkom u 10.00 sati.

Radionicu će održati voditelj projekta prof. dr. sc. Dragan Magaš i tim s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci, a tijekom iste biti će predstavljeni rezultati rasprave i zaključci s prvog susreta, zatim analizirani upitnici dionika o upravljanju hrvatskim plažama, a kroz aktivnu raspravu svim će se sudionicima omogućiti da iznesu svoje primjedbe, zapažanja i sugestije, kako bi ih se uvrstilo u konačan Regionalni program.
Na ovu se radionicu pozivaju: direktori i ostali predstavnici turističkih zajednica, mjerodavne osobe iz sektora prostornog planiranja i zaštite okoliša, predstavnici gradskih i općinskih vijeća, turističkih agencija, hotelijera, iznajmljivača, obrtnika, Crkve, udruga, političkih stranaka, županije te ostali mjerodavni za raspravu o navedenoj problematici.