Promocije knjige - slikovnice za mlade i odrasle I kad nisam, tu sam autorice Darije Papa

U srijedu, 20. prosinca 2023. godine, s početkom u 18.00 sati u Maloj vijećnici Grada Krka održat će se predstavljanje druge knjige autorice Darije Papa.

Nakon zbirke kratkih priča Tko si ti da to kažeš mi, objavljene 2022.godine, autorica predstavlja knjigu - slikovnicu za mlade i odrasle, radni dnevnik, knjižicu za rad na sebi. I kad nisam, tu sam - spoj je proze i poetskih zapisa, upotpunjen crtežima akademske slikarice Miriam Volarić.

I kad nisam, tu sam otvara mnoge teme poput osobne promjene, odrastanja, površnih prijateljstava i ljubavi, primitivaca u našim životima, izdizanja iznad malograđanštine i tradicionalnih uvjerenja koja nam nesvjesno kroje život. Zato je ova knjiga namijenjena mladima, ali i odraslima koji žele odrasti te raditi na osobnom razvoju.

Predstavljanje će upotpuniti i izvedba pjesme Kad zatvoriš oči, nastale na temelju stihova iz knjige, a koja je osvojila drugo mjesto na nedavno održanom Hrvatskom dječjem festivalu. Nakon predstavljanja knjige, moći će se razgledati izložba slika Miriam Volarić, naslikanih za potrebe knjige. Svi zainteresirani i oni koji vole umjetničke božićne poklone, tako će moći, uz primjerak knjige, za sebe i/ili svoje najmilije, nabaviti i uvećani crtež/poster.