Promocija knjige Uspavano srce demokracije autora Ivana Koprića

U organizaciji Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika, Podružnice Punat-Baška, a u sklopu kampanje Građani u srcu demokracije, u četvrtak, 15. studenog 2018. godine, s početkom u 17.00 sati, u Velikoj vijećnici Grada Krka održat će se predstavljanje knjige Uspavano srce demokracije: Lokalna samouprava za građane i zajednicu, autora prof. dr. Sc. Ivana Koprića s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

U toj knjizi, čiji je nakladnik vrbovačka Udruga Avis Rara Studio, objavljena su 64 teksta, od čega 52 kolumne koje je prof. Koprić, u razdoblju od 2012. do 2018. godine, pisao za Vrbovečke novine, čemu je pridodao još 11 tekstova i intervjua što ih je napisao, odnosno dao za medije poput Telegrama, Globusa, Perspektiva, Expressa ili studentskog časopisa Pravnik.

Nepolitička kampanja Građani u srcu demokracije usmjerena je prema osnaživanju i edukaciji građana, a u cilju razvoja kvalitete demokratskih procesa u Republici Hrvatskoj. Osim u gradu Krku, kampanja se također odvija u Karlovcu, Splitu i Sinju, i to uz osobno sudjelovanje prof. Koprića.

Prilozi: