Prijave za program predškole

Iz uprave Dječjeg vrtića Katarina Frankopan Krk ovih je dana roditeljima djece rođene do 31. ožujka 2009. godine koja nisu upisana u vrtić (stanovnici otoka Krka, ujedno i školski obveznici u pedagoškoj godini 2015./2016.) upućen poziv radi uključivanja njihovih mališana u program predškole.

Roditelji predškolaca neuključenih u redovite vrtićke aktivnosti trebali bi narednih dana posjetiti upravu dječjeg vrtića gdje će im u postupku uključenja djece u program predškole pomoći vrtićka psihologinja i pedagoginja. Prijave će se zaprimati od 26. do 30. siječnja, ove godine, između 13.00 i 14.00 sati.
Djeca pripadnici romske nacionalne manjine, mališani kojima hrvatski nije materinji jezik (a čiji ih roditelji žele upisati u prvi razred osnovne škole po propisima kojima se uređuju odgoj i obrazovanje u osnovnoj školi), kao i djeca s teškoćama u razvoju mogu se uključiti u program predškole i dvije godine prije polaska u osnovnu školu. Roditelji zainteresirani za uključenje djece u ovaj program mogu se predstavnicima vrtića javiti telefonom na 051 667 144 ili 051 667 143.