Predstavljanje otočne turističke ponude na sajmu u Stuttgartu

Turistička zajednica otoka Krka uskoro će naše turističke potencijale predstaviti na sajmu CMT u Stuttgartu, jednom od najvećih i najpoznatijih njemačkih sajmova koji okuplja predstavnike širokog spektra turističke ponude s posebnim naglaskom na kamping i karavaning.

U suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera koja ima zakupljen štand od 90 m2, između 17. i 25. siječnja 2015. godine, prezentirati će se brojni turistički sadržaji i programi otoka Krka, posebice ponuda dvanaest vodećih otočnih kamopova: Krka, Ježevca, Škrile, Pile, Glavotoka, Zablaća, Bunculuke, Njivica, Slamnija, Bora, Konobe i Tihe. Uz, to valja istaknuti kako je partner ovog važnog sajmenog zbivanja, koje svake godine posjeti više od 200.000 posjetitelja, upravo turistička regija Kvarner.
Uz službeni nastup na štandu, Turistička zajednica otoka Krka u sklopu trodnevnog programa organizirati će predstavljanje vina u suradnji s Restoranom Nada iz Vrbnika, kao i degustaciju autohtonih slanih delicija iz Kuće Krčkog pršuta, što će biti dodatno začinjeno nastupom folkloraša iz Kulturno umjetničkog društva Punat koji će svoj atraktivan program izvesti na centralnoj pozornici.