Poziv privatnim iznajmljivačima na prijavu za prioritetno cijepljenje

Turistička zajednica Grada Krka poziva sve privatne iznajmljivače zainteresirane za cijepljenje da se do petka, 07. svibnja 2021. godine, putem online obrasca, dostupnog: OVDJE, prijave za prioritetno cijepljenje. Prijaviti se mogu privatni iznajmljivači - nositelji rješenja o kategorizaciji objekta, kao i članovi njihovih domaćinstava.

 


S ciljem da se pojednostavi procedura, pozivaju se svi zainteresirane iznajmljivači da se za cijepljenje prijavljuju popunjavanjem online obrasca, dostupnog: OVDJE!

 

Prilikom prijave potrebno je dostaviti sljedeće podatke:

  1. IME I PREZIME (nositelja rješenja o kategorizaciji objekta),
  2. DATUM ROĐENJA,
  3. OIB,
  4. MBO (matični broj osiguranika - HZZ),
  5. MJESTO: GRAD/OPĆINA (prebivalište),
  6. POŠTANSKI BROJ,
  7. BROJ MOBITELA,
  8. ADRESA E-POŠTE,
  9. SUGLASNOST ZA KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA (osobni podaci koristit će se isključivo za potrebe prijave za cijepljenje).

 

Iznajmljivači se mogu prijaviti i osobno u Turističko-informativnom centru Turističke zajednice Grada Krka smještenom na a adresi J. J. Strossmayera 9 u gradu Krku, i to od utorka, 04. svibnja do petka, 07. svibnja 2021. godine, između 08.00 i 15.00 sati. Svi zainteresirani prilikom prijave za prioritetno cijepljenje obavezno moraju predočiti zdravstvenu iskaznicu. Dodatne informacije dostupne su e-mailom na: tic@tz-krk.hr, ili telefonom na: 051 220 226.

Baza podataka potom će se dostaviti Nastavnom Zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje. Termini cijepljena ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo u suradnji s nadležnim lokalnim i područnim zavodima za javno zdravstvo, kao i institucijama koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na pojedinoj lokaciji u trenutku cijepljenja.