Poslušajte treću božićnu pjesmu Udruge Kreativni Krk!

Sa željom da razvesele svoje sugrađane u ovo predblagdansko vrijeme, vrijedni članovi Udruge Kreativni Krk odlučili su uspješnu 2023. godinu zaključiti objavom treće po redu božićne pjesme. Tako će nakon prošlogodišnjeg rock'n'roll hita Bakalar, ovogodišnji blagdani biti u znaku dobrog raspoloženja i veselja kojim odiše pjesma Kad će prit Božić.

Pjesmu su osmislili i odsvirali članovi Udruge, a polaznici glazbenih radionica El Musicante škole gitare i članovi Zbora mladih Triamol našli su se u ulozi pjevača. Autor teksta i glazbe predsjednik je Udruge Luka Adžić-Kapitanović, dok su aranžman i sviranje većine instrumenata povjereni Kristijanu Vasiliću, a sviranje bubnja Izidoru Vasiliću.

Petnaestak polaznica i polaznika glazbenih radionica bilo je zaduženo za pjevanje i glumu u spotu, s time da su vokalnim solo dionicama pjesmu obogatile: Ela Bajčić, Mia Pavlović i Etel Barši. Zborske dionice pritom su maestralno otpjevale članice Tiramola: Mara Feretić, Kate Gršković, Ivona Jurešić, Doris Jurina, Nadia Kosić, Freya Hulak, Mari Panjako i Lucija Depikolozvane. Pjesma je snimljena u krčkom Studiju Mamut, a produkciju (miks i mastering) odradio je Kristijan Vasilić. Za spot koji prati ovaj božićni singl zaslužan je kreativni duo - Andreja Brozović Adžić-Kapitanović i Borut Brozović (Studio B) - s kojim Kreativni Krk već godinama uspješno surađuje.  

Ovom pjesmom Udruga najavljuje intenzivnije okretanje edukativno-zabavnim sadržajima i budućim projektima koji, kroz stvaranje glazbe, djecu i mlade uključuju u kulturni život našega grada!

I za kraj, posebne zahvale idu roditeljima polaznika glazbenih radionica na ukazanom povjerenju, voditeljicama Tiramola Luciji Kosić Palić i Dani Bajčić te Gradu Krku na financijskoj pomoći i prepoznavanju vrijednosti ovog projekta.