Podržite e-biciklijadu: Punat - Vrbnik - Krk - Punat

U subotu, 26. lipnja 2021. godine, puntarska Udruga Moj otok, uz podršku pokrovitelja općina Punat i Vrbnik, Grada Krka i Primorsko-goranske županije, zatim turističkih zajednica Punta, Vrbnika, Grada Krka i otoka Krka te Marine Punat, kao doprinos razvoju cikloturizma, e-mobilnosti i aktivnog odmora, organizira e-biciklijadu na relaciji Punat - Vrbnik - Krk - Punat.

Cilj ovog (besplatnog) sportsko-rekreacijskog događanja, namijenjenog kako otočanima, tako i gostima, ogleda se u promoviranju destinacije, ali i vrijednom doprinosu otočnoj turističkoj ponudi u periodu predsezone. Okupljeni biciklisti ovom će prigodom voziti električne bicikle iz sveotočnog Bike Sharinga sustava.

Predviđena dužina trase iznosi 30 kilometara, s time da biciklijada kreće u 10.00 s puntarske Obale, dok će se okupljanje i prijave sudionika odvijati od 09.30 sati. Za sve bicikliste ručak i druženje organizirani su u Restoranu Marina u Marini Punat, i to s početkom u 13.00 sati. Udruga Moj otok osigurava 20 električnih bicikala iz krčkog Bike Share sustava za sve one koji ih nemaju, a htjeli bi participirati u ovoj aktivnosti.

Sudjelovanje na biciklijadi, najkasnije do 24. lipnja, potrebno je prijaviti putem online obrasca dostupnog: OVDJE.