Otvorene prijave za sudjelovanje u najvećem volonterskom projektu u Hrvatskoj!

Za nešto manje od mjesec dana, točnije 15. listopada, kreće najveća volonterska avantura u Hrvatskoj kojom je združeno 14 gradova i jedna općina, 3.000 mladih i više od 350 zasebnih volonterskih akcija, i sve to u samo 72 sata.

Naime, na otok Krk uskoro stiže međunarodni volonterski projekt 72 sata bez kompromisa, a čiju je organizaciju na lokalnoj razini preuzeo Caritas Biskupije Krk. Najveći volonterski maraton ove će se godine odvijati između 15. i 18. listopada, a ono što ovaj projekt čini posve drugačijim od drugih je beskompromisnost volontera. To znači da će budući volonteri tek na početku projekta doznati u koju će volontersku akciju biti uključeni, čime beskompromisno daruju svoje vrijeme i vještine za potrebe u zajednici. Tijekom trajanja projekta veliki će broj mladih aktivista istovremeno volontirati na različitim mjestima, i to u različitim radnim, ekološkim ili socijalnim akcijama.

Na otoku Krku ugovoreno je preko 20 različitih akcija te se ovom prigodom pozivaju svi mladi od 15 - 35 godina koji drugima žele podariti maleni dio svog slobodnog vremena i vještina da se što prije prijave. A to je moguće putem internetske stranice: prijava.72sata.hr, s time da više o projektu, zajedno s prošlogodišnjim iskustvima, možete doznati na: 72sata.hr.

Mladi organizacijski tim projekta na otoku Krku, također, sve zainteresirane poziva da zaprate Instagram profil 72 sata bez kompromisa Krk, gdje će se objavljivati prigodni sadržaji, a na kojem je trenutno u tijeku i nagradna igra! A tu je i istoimena Facebook stranica.

 

Prihvati izazov i budi promjena!

 

baner01.jpg

Prilozi: