Otvorene prijave za filmsku radionicu Moj Krk u jednom kadru

U gradu Krku, već treću godinu zaredom odvija se projekt Mladi za mlade u malome gradu, Hrvatskog društva dramskih umjetnika, a kojem je podršku pružilo i Ministarstvo kulture Republike Hrvatske. Realizacija ove inicijative povjerena je redateljici Frani Mariji Vulić Vranković i glumici Ani Vilenici.

Program se tako sastoji od kazališnih i filmskih radionica, no kako su one kazališne već prethodno odrađene tijekom zimskih mjeseci, nastavak slijedi u formi ljetnih filmskih radionica. Prema tome, pod mentorstvom glumice Ane Vilenice, između 01. i 11. srpnja 2020. godine, za djecu od osam do dvanaest godina, bit će organizirana radionica o osnovnim filmskim tehnikama Moj Krk u jednom kadru. Kao što sam naziv govori, njezini polaznici imat će jedinstvenu priliku okušati se u pisanju scenarija te potom u jednom kadru snimiti kratki film o gradu i otoku Krku.

Ovaj program odvija se u suradnji s Udrugom Knezovi Krčki Frankopani, a prijave, u namjeri sudjelovanja, zaprimaju se e-mailom na: knezovi@knezovikrckifrankopani.hr, i to najkasnije do 15. lipnja. Sudjelovanje u programu je besplatno, a maksimalan broj polaznika sveden je na deset.

Prilozi: