Organizacija nastave na području Primorsko-goranske županije od 01. veljače 2021. godine

Župan Zlatko Komadina, 26. siječnja 2021. godine, donio je odluku o organizaciji nastave na području Primorsko-goranske županije, i to temeljem zaključka Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije donesenog na prijedlog ravnatelja osnovnih škola kojima je Primorsko-goranska županija osnivač te ravnatelja srednjih škola, poštujući, pritom, mišljenje Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Prema spomenutoj odluci, od 01. - 12. veljače 2021. godine, u osnovnim školama kojima je Primorsko-goranska županija osnivač nastava će se odvijati prema modelu A - nastava u školi, osim u Osnovnoj školi Sv. Matej iz Viškova koja će provoditi nastavu prema Modelu B - mješoviti oblik nastave, dijelom u školi, a dijelom na daljinu.

Također, od 01. - 12. veljače 2021. godine, u srednjim školama nastava će se provoditi prema Modelu C - nastava na daljinu, izuzev učenika završnih razreda strukovnih škola i maturanata, kao i učenika koji su obvezni obavljati stručnu praksu u školama i kod poslodavaca te učenika umjetničkih škola (individualna nastava) koji će provoditi nastavu prema Modelu A - nastava u školi.

Prilozi: