Odgođen dio programa proslave Dana grada Krka

Dragi Krčani i Krčanke, ali i svi vi koji ste imali namjeru pridružiti nam se sutra navečer na Krčkoj rivi u povodu obilježavanja blagdana sv. Kvirina, zaštitnika grada Krka i Krčke biskupije, obavještavamo vas da zbog vremenskih prilika ili bolje rečeno neprilika, koncert Klape Zvonimir te Klape Intrade i Tomislava Bralića odgađamo za neki naredni termin o kojem ćemo vas na vrijeme izvijestiti.

Također, ovim vas putem obavještavamo kako za danas planiran festival elektronske glazbe Kviri'n'Bass: KvirInDaHouse u slučaju kiše u ranim poslijepodnevnim satima seli u prostorije trgovine Memento Venerem, a nakon 22.00 sata u Koktel bar Volsonis. Košarkaški turnir trojki odgođen je za sljedeći vikend, 08. lipnja, a održati će se na Gradskoj rivi ili u slučaju lošeg vremena, u srednjoškolskoj sportskoj dvorani. Boćarski turnir Dan grada Krka također se odgađa za sljedeći vikend, a najvjerojatnije će se na boćalištu SRC-a Josip Uravić Pepi održati 09. lipnja.
Vezano za ostala događanja na otvorenom koja slijede u narednim danima prema trenutnoj prognozi trebala bi se održati kako je bilo predviđeno. [Centar za kulturu Grada Krka]