Od ponedjeljka se uspostavlja Drive-in COVID-19 testiranje i kreće nova regulacija prometa u zoni oko Doma zdravlja Krk

Nastavno na inicijativu Grada Krka koju je prihvatio Zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, od ponedjeljka, 28. prosinca 2020. godine, uspostavlja se Drive-in COVID-19 testiranje (testiranje iz vozila), a time, uz suglasnost Policijske postaje Krk, i nova regulacija prometa u zoni oko Doma zdravlja Krk, što će u hladnim, burnim i kišnim danima koji su pred nama, čekanje na testiranje u toplom automobilu učiniti bitno ugodnijim i sigurnijim.

Red za testiranje tako će se formirati na raskrižju Ul. Ivana Zajca i Ul. Ivana Mažuranića, što znači da će dio Ul. Ivana Zajca, i to od raskrižja s Ul. Ivana Mažuranića, biti zatvoren za sav promet, osim za vozila koja odlaze na testiranje i tamošnje stanare. Testiranje će se vršiti u dvorištu Doma zdravlja Krk, Vinogradska 2B. Ovakva regulacija prometa zadržat će se dokle god se bude javljala potreba za Drive-in testiranjem.

Kako se Vinogradskom ulicom više neće moći prolaziti u centar grada, već će to biti izlaz za vozila koja dolaze na testiranje, mole se građani da poštuju novu regulaciju prometa koju će pratiti i pripadajuća prometna signalizacija, a što je u formi karte dostupno u prilogu ove obavijesti.