Obavijest: Uputa za dodjelu uskrsnica krčkim umirovljenicima s navršenih 75 godina

Temeljem Zaključka Kolegija gradonačelnika održanog 13. ožujka 2023. godine, svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 75 godina, u povodu nadolazećeg blagdana Uskrsa, dodijelit će se uskrsnice u vrijednosti od 35,00 eura.

Uskrsnicu se može zatražiti putem e-maila: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr ili telefonskim putem: 051/401-120, odnosno poštom slanjem zahtjeva na adresu Trg bana Josipa Jelačića 2, 51500 Krk ili osobnom predajom zahtjeva u Prisarnicu Grada Krka (I. kat upravne zgrade Grada Krka, soba 27), s time da sam zahtjev mora sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime podnositelja zahtjeva, mjesto i adresu prebivališta, datum rođenja te OIB broj. Zahtjevi će se zaprimati zaključno s 05. travnjem 2023. godine, a prethodno navedeni iznos potom će se poštanskom uputnicom uputiti na adrese prebivališta podnositelja zahtjeva.

Udruge umirovljenika s područja Grada Krka, točnije Udruga umirovljenika Poljica - Šotovento i Udruga umirovljenika grada Krka, dostavit će podatke o svojim članovima koji ispunjavaju uvjete za dodjelu uskrsnice.

Sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podatak (NN 42/18) prikupljeni podatci koristit će se u Odsjeku za društvene djelatnosti te Odsjeku za proračun i financije Grada Krka isključivo u svrhu isplate uskrsnice.