Obavijest: Dodjela božićnica krčkim umirovljenicima

Temeljem Zaključka Kolegija gradonačelnika, svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Krka s navršenih 75 godina, a koji NISU članovi Udruge umirovljenika Grada Krka ili Udruge umirovljenika Poljica - Šotovento, u povodu predstojećeg blagdana Božića, dodijelit će se božićnice u vrijednosti od 250,00 kn.

Božićnicu je potrebno zatražiti putem Odsjeka za društvene djelatnosti Grada Krka, točnije dostavom osobnih podataka koji uključuju: ime i prezime, mjesto i adresu prebivališta, datum rođenja te OIB broj, i to e-mailom na: andreana.gluvakovic@grad-krk.hr. Alternativno, dostava podataka moguća je telefonom na 051/401-120, pismenom dostavom traženih podataka u pisarnicu Grada Krka (I. kat, soba 27, Trg bana Josipa Jelačića 2) ili poštanskim putem na adresu: Grada Krk, Trg Josipa bana Jelačića 2, 51500 Krk.

Prethodno navedeni iznos potom će se poštanskom uplatnicom uputiti na adresu prebivališta podnositelja zahtjeva, s time da će se zahtjevi zaprimati do 23. prosinca 2022. godine.

Svi podatci dostavljeni Gradu Krku obrađivat će se isključivo u svrhu utvrđivanja prava za isplatu jednokratne potpore - božićnice. Dostavom podataka umirovljenik ovlašćuje Grad Krk da iste ima pravo provjeravati, obrađivati i koristiti sukladno zakonu koji uređuje zaštitu osobnih podataka.