Novo u gradu Krku: Pridružite se Zboru mladih Tiramol Udruge Kreativni Krk

Organizatori, članovi Udruge Kreativni Krk pozivaju svu djecu i mlade u dobi od 13 godina nadalje, da se odazovu audiciji za sudjelovanje u NOVIM glazbenim radionicama, točnije u radu Zbora mladih Tiramol.

U sjedištu Udruge smještenom iznad gradske tržnice (Šetalište sv. Bernardina) okruženi profesionalnom opremom, članovi Zbora na zabavan će način razvijati svoje vokalne vještine, i to sudjelujući u aktivnostima koje uključuju: savladavanje tehnika disanja, prakticiranje vokalnih vježbi i višeglasnog pjevanja, izvođenje zabavnih vokalnih aranžmana, iskustvo javnog nastupa, snimanje u profesionalnom studiju, gostujuća predavanja i još mnogo toga. Zbor mladih Tiramol vodit će dvojac koji se, uz pedagoške kompetencije, može pohvaliti i dugogodišnjim iskustvom u svijetu glazbe: Lucija Kosić Palić i Dana Bajčić. Konkretni termini proba bit će definirani u suradnji s polaznicima, a odvijat će se jednom tjedno u trajanju od 120 minuta. Radionice kreću 11. rujna 2023. godine! Tiramol je dio programa Kreativne radionice Kreativnog Krka kojeg je Udruga pokrenula još 2020. godine.

Za sve dodatne informacije oko audicija i upisa, možete se javiti telefonom na: 092 33 19 441 (Luka Adžić-Kapitanović, voditelj Udruge) ili e-mailom na: kreativnikrk@gmail.com.

Upišite se u Tiramol i krenite na novo, uzbudljivo vokalno putovanje!