Natječaj za najbolju fotografiju Udruge Krčka beseda

Multimedijalna udruga Krčka beseda i nezavisni Internet portal otok-krk.org nedavno su raspisali natječaj za najbolju fotografiju čija je tema ovogodišnje karnevalsko vrijeme.

Kako je u tijeku jedno od najluđih doba u godini, pozivaju se svi, bez obzira na fotografsko (pred)znanje, da dokumentiraju različite aspekte maškara našeg otoka, od pripreme maski i alegorijskih kola, preko pojedinačnih i kolektivnih maski te maskiranih zabava, pa sve do otočana na poznatom Riječkom karnevalu. 
Na natječaju mogu sudjelovati svi stanovnici otoka Krka, ali i ostali foto-entuzijasti, bez obzira gdje trenutno stanovali i koliko godina imali.
Fotografije moraju biti u rezoluciji od oko 2000 px, i to u .jpg formatu, a šalju se e-mailom na otokkrk.org@gmail.com, zaključno do ponoći 22. veljače 2015. godine. Uz fotografiju, potrebno je ispisati puno ime i prezime, adresu, broj telefona i e-mail autora te istaknuti kada je i gdje fotografija nastala. Svaki autor na natječaj može prijaviti najviše dva rada, isključivo vlastita, a uvjet je da nisu javno objavljivani.
Žiri kojeg čine tri krčka fotografa Ivica Brusić Brujo, Luka Žanić i Srđan Hulak izabrati će najbolje uratke koji će se potom objaviti na portalu otok-krk.org, dok će autor najboljeg dobiti plaketu i uokvirenu pobjedničku fotografiju.