Kreće besplatna obuka za neplivače predškolskog uzrasta

Gradsko društvo Crvenog križa Krk i ove godine, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Krka, organizira besplatnu obuku za neplivače namijenjenu mališanima predškolskog uzrasta, od pete do osme godine starosti.

Djeca se tijekom spomenutog programa, pored ostalog, oslobađaju straha od vode, uče osnovnim tehnikama plivanja i pravilnom disanju, a sve kroz igru. Mališani su tijekom edukacije osigurani, a s njima će u savladavanju navedenih zadataka raditi za to školovani treneri, profesori kineziologije.

Sama obuka na jednoj od krčkih plaža bit će tijekom ljetnih mjeseci (srpnja i kolovoza) organizirana radnim danima u popodnevnim satima, i to između 16.00 i 18.00, ili po prethodnom dogovoru s roditeljima. Sve dodatne informacije o ovim plivačkim radionicama (za područje Grada Krka) mogu se dobiti svakim radnim danom, između 09.00 i 13.00 sati, u Gradskom društvu Crvenog križa Krk, i to telefonom na: 051 221 094. Prijave za sudjelovanje mališana u ovom programu zaprimaju se najkasnije do 18. lipnja ove godine.

Prilozi: