Krčkoj šahistici Lori Kukić četvrto mjesto na 13. Cvijetu mediterana

U riječkom Šahovskom domu, 02. ožujka 2013. godine, odigran je Mjesečni kadetski šahovski turnir Šahovskog kluba Rijeka. Na A turniru, iz redova Šahovskog kluba Krk nastupila je Antonela Bogdanić, koja je nakon 7 odigranih kola i 3 prikupljena boda, zauzela 11. mjesto. Ovaj turnir okupio je 16 kadeta, a pobjedu je odnio Riječanin Sven Tica.

Šahisti Rijeke II pobjednici su Otvorenog prvenstva Primorsko-goranske županije u ubrzanom šahu koje se 03. ožujka 2013. godine također održalo u riječkom Šahovskom domu. Na ovom natjecanju, ključnom za Kup Primorsko-goranske županije, nastupila je 21 ekipa, a tembo igre bio je 15 minuta po igraču. Šahovski klub Krk prezentirao se dvama ekipama, od kojih je prva (Miroslav Monjac, Silvano Samblić, Duško Lazić i Marijan Brzac) osvojila 9., a druga (Miro Čaušević, Goran Kauzlarić, Mihovil Dubrović i Ivan Mršić) 18. mjesto.
Krčki šahisti sudjelovali su na šestom po redu Otvorenom seniorskom prvenstvu Siska i Sisačko-moslovačke županijekoje se, povodom 105. godišnjice sisačkog šahovskog kluba,  održalo 09. i 10. travnja 2013. godine. Turnir je okupio 60 natjecatelja, a igralo se 6 kola, s tempom od 30 minuta, plus 30 sekundi za svaki potez. Turnir je osvojio velemajstor Mišo Cebalo, a od Krčana Silvano Samblić zauzeo je 13., Duško Lazić 22., Marijan Brzac 35., a Miro Čaušević 46. mjesto.
U riječkom Šahovskom domu između 09. i 13. ožujka 2013. godine, odigran je 13. Cvijet mediterana koji je okupio 18 šahistica, od kojih je pobjedu odnijela internacionalna mastorica Eva Repkova iz Slovačke. Zavidan uspjeh postigla je i članica Šahovskog kluba Krk Lora Kukić koja je u konačnici zauzela 4., dok su sestre Antonela i Katarina Bogdanić podijelile 16. mjesto.