Komunalno društvo Ponikve eko otok Krk: Informacije za korisnike

I Komunalno društvo Ponikve eko otok Krk, u ovoj izvanrednoj situaciji, provodi mjere zaštite i prevencije od zaraze koronavirusom što ih je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite. Prema tome, iako se otpad odvozi redovito u skladu s kalendarom, usluge odvoza glomaznog otpada i zelenila s privatnih adresa svedene su na minimum.

Međutim, reciklažna dvorišta otvorena su za sve korisnike, ali uz pojačane higijensko-sanitarne mjere i ograničavanje broja osoba, i to svakim radnim danom u vremenu od 08.00 do 13.00 sati.

Iz Ponikvi eko otok Krk korisnicima, nadalje, poručuju da minimaliziraju aktivnosti kojima bi se poticalo nastajanje otpada te da kod odlaganja sav otpad bacaju u kontejnere, a onaj glomazni ne odlažu na javnoj površini. Za veće količine otpada na raspolaganju su, kao što je prethodno navedeno, reciklažna dvorišta.

Također, od 23. ožujka 2020. godine, u sjedištu Društva, na adresi Vršanska 14 u gradu Krku, djeltnici više ne rade izravno s korisnicima, pa je tako i blagajna zatvorena. Stoga se korisnicima savjetuje da komunikaciju telefonom na 051 654 666 ili e-mailom na ponikve@ponikve.hr.

Sve ostale informacije i kontakti te eventualne promjene bit će redovito ažurirane: OVDJE.