Kino Krk: Znaš li čuvati tajnu? i Jumanji: Iduća razina

Program Kina Krk u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, donosi romantičnu komediju Znaš li čuvati tajnu? (Can You Keep A Secret?), redateljice Elise Duran, nakon čega u subotu, 14. prosinca, u 18.00 sati, slijedi akcijska avantura Jumanji: Iduća razina (Jumanji: The Next Level) Jakea Kasdana.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Znaš li čuvati tajnu? (Can You Keep A Secret?): podatci o filmu

 

 

Jumanji: Iduća razina (Jumanji: The Next Level): podatci o filmu