Kino Krk: Zelena knjiga: Vodič za život, Mali i Lego film 2

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 21. veljače 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, nagrađivanom biografskom dramom Zelena knjiga: Vodič za život (Green Book) redatelja Petera Farrellyja, za kojom 22. veljače, u isto vrijeme, slijedi domaća kriminalistička drama Mali Antonija Nuića, dok je 23. veljače, u 18.00 sati, na redu animirana avantura Lego film 2 (The Lego Movie 2: The Second Part) Mikea Mitchella i Trishe Gum.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potponosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Zelena knjiga: Vodič za život (Green Book): podaci o filmu

 

 

Mali: podaci o filmu

 

 

Lego film 2 (The Lego Movie 2: The Second Part): podaci o filmu