Kino Krk: Ubojice cvjetnog mjeseca i Vrapčić Richard 2

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u petak, 20. listopada 2023. godine, s početkom u 20.00 sati, kriminalističkom povijesnom dramom Ubojice cvjetnog mjeseca (Killers of the Flower Moon) kultnog redatelja Martina Scorsesea, za kojim u subotu, 21. listopada, u 10.00 sati, slijedi animirana avantura Vrapčić Richard 2 (Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel) koju potpisuje redateljski trojac: Benjamin Quabeck, Mette Tange i Simona Berman.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kreativni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje biste željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.


Program Kina Krk u listopadu!

 

Ubojice cvjetnog mjeseca (Killers of the Flower Moon): podatci o filmu

 

 

Vrapčić Richard 2 (Richard the Stork and the Mystery of the Great Jewel): podatci o filmu