Kino Krk: Trokut tuge, Praznik rada i Mavka: Čuvarica šume

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 27. travnja 2023. godine, s početkom u 20.00 sati, satiričnom komedijom Trokut tuge (Triangle of Sadness), redatelja Rubena Östlunda, za kojim u petak, 28. travnja, u 20.00 sati, slijedi bosanskohercegovačka drama Praznik rada Pjera Žalice, a u subotu, 29. travnja, u 10.00 sati, sinkronizirana animirana obiteljska avantura Mavka: Čuvarica šume (Mavka) Oleha Malamuzha i Oleksandre Ruban.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kreativni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Trokut tuge (Triangle of Sadness): podatci o filmu

 

 

Praznik rada: podatci o filmu

 

 

Mavka: Čuvarica šume (Mavka): podatci o filmu