Kino Krk: Transformers - Uspon Zvijeri i Nevjerojatni Maksim

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 08. lipnja 2023. godine, s početkom u 20.00 sati, znanstveno-fantastičnom akcija Transformers - Uspon Zvijeri (Transformers - Rise of the Beasts) redatelja Stevena Caplea Jr., za kojim u subotu, 10. lipnja, u 10.00 sati, slijedi sinkronizirana animirana avantura Nevjerojatni Maksim (The Amazing Maurice) Tobyja Genkela i Floriana Westermanna.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kreativni Krk uz podršku komunalnog poduzeća Vecla.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje biste željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.


Program Kina Krk u lipnju!

 

Transformers - Uspon Zvijeri: podatci o filmu

 

 

Nevjerojatni Maksim: podatci o filmu