Kino Krk: Sve u isto vrijeme, Tragovi i Nikica u potrazi za blagom

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 23. veljače 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, znanstveno-fantastičnom komedijom Sve u isto vrijeme (Everything Everywhere All at Once), redateljskog dvojca koji se potpisuje zajedničkim pseudonimom Daniels (Daniel Kwan i Daniel Scheinert), nominiranom za ovogodišnju filmsku nagradu Oscar, za kojom u petak, 24. veljače, u 19.00 sati, slijedi hrvatska mistična drama Tragovi, dugometražni prvijenac redateljice Dubravke Turić, a u subotu, 25. veljače, u 12.00 sati, sinkronizirana obiteljska avantura Nikica u potrazi za blagom (Little Nicholas' Treasure) Juliena Rappeneaua.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.


Program Kina Krk: ožujak

 

Sve u isto vrijeme (Everything Everywhere All at Once): podatci o filmu

 

 

Tragovi: podatci o filmu

 

 

Nikica u potrazi za blagom (Little Nicholas' Treasure): podatci o filmu