Kino Krk: Rambo: Do zadnje kapi krvi i Janko Strižić Film: Farmagedon

Program Kina Krk u četvrtak, 26. rujna 2019. godine, s početkom u 21.00 sat, donosi akciju Rambo: Do zadnje kapi krvi (Rambo V: Last Blood), redatelja Adriana Grunberga, za kojim u subotu, 28. rujna, u 19.00 sati, slijedi animirana avantura Janko Strižić Film: Farmagedon (Shaun the Sheep Movie: Farmageddon) Willa Bechera i Richarda Phelana.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Rambo: Do zadnje kapi krvi: podatci o filmu

 

 

Janko Strižić Film: Farmagedon: podatci o filmu