Kino Krk: Putovanje jednog psa i Everest: Mladi Jeti

Program Kina Krk u četvrtak, 17. listopada 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, donosi obiteljsku avanturu Putovanje jednog psa (A Dog’s Journey), redateljice Gail Mancuso, za kojim u subotu, 19. listopada, u 18.00 sati, slijedi projekcija animirane avanture Everest: Mladi Jeti (Abominable) Jill Culton i Todda Wildermana.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Putovanje jednog psa (A Dog’s Journey): podatci o filmu

 

 

Everest: Mladi Jeti (Abominable): podatci o filmu