Kino Krk: Punim plućima, Marmaduke - buntovnik na četiri noge i Uzimam, možda

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u petak, 10. ožujka 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, hrvatskom komedijom Punim plućima, debitantskim dugometražnim igranim uratkom Radislava Jovanova Gonza, za kojom u subotu, 11. ožujka, u 12.00 sati, slijedi sinkronizirana animirana obiteljska avantura Marmaduke - buntovnik na četiri noge (Marmaduke) Marka A. Z. Dippéa, a u 19.00 sati romantična komedija Uzimam, možda (Maybe I Do) Michaela Jacobsa.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Punim plućima: podatci o filmu

 

 

Marmaduke - buntovnik na četiri noge (Marmaduke): podatci o filmu

 

 

Uzimam, možda (Maybe I Do): podatci o filmu