Kino Krk: Prevarantice i Pokemon Detektiv Pikachu

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, komedijom Prevarantice (The Hustle) redatelja Chrisa Addisona, za kojom u subotu, 18. svibnja, u 18.00 sati, slijedi animirano-igrana avantura Pokemon Detektiv Pikachu (Pokémon Detective Pikachu) Roba Lettermana.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Prevarantice (The Hustle): podatci o filmu

 

 

Pokemon Detektiv Pikachu (Pokémon Detective Pikachu): podatci o filmu