Kino Krk: Povratak u zemlju zombija i Obitelj Addams

Program Kina Krk u četvrtak, 31. listopada 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, donosi akcijsku horor komediju Povratak u zemlju zombija (Zombieland: Double Tap), redatelja Rubena Fleischera, za kojom u subotu, 02. studenog, u 18.00 sati, slijedi animirana komedija Obitelj Addams (The Addams Family) Grega Tiernana i Conrada Vernona.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Povratak u zemlju zombija (Zombieland: Double Tap): podatci o filmu

 

 

Obitelj Addams (The Addams Family): podatci o filmu