Kino Krk: Osvetnici: Završnica i Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom

Program Kina Krk nastavlja se već u četvrtak, 25. travnja 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, akcijskom znanstveno-fantastičnom avanturom Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame) redateljskog dvojca Anthonyja i Joea Russoa, za kojom u subotu, 27. travnja, u 18.00 sati, slijedi animirana avantura Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom (Missing Link) Chrisa Butlera.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Osvetnici: Završnica: podatci o filmu

 

 

Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom: podatci o filmu