Kino Krk: Operacija Overlord i Grinch

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 08. studenog 2018. godine, s početkom u 20.00 sati, napetim akcijskim hororom Operacija Overlord (Overlord) redatelja Juliusa Averyja, za kojim u subotu, 10. studenog, u 18.00 sati, slijedi animirana obiteljska komedija Grinch (The Grinch) za čiju su režiju zaslužni Yarrow Cheney i Scott Mosier.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potponosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Operacija Overlord (Overlord): podaci o filmu

 

 

Grinch (The Grinch): podaci o filmu