Kino Krk: Kao šefica i Kapetan Sabljozubi i magični dijamant

Program Kina Krk u četvrtak, 20. veljače 2020. godine, s početkom u 20.00 sati, donosi komediju Kao šefica (Like a Boss), redatelja Miguel Arteta, nakon čega u subotu, 22. veljače, u 18.00 sati, slijedi animirana obiteljska avantura Sabljozubi i magični dijamant (Captain Sabertooth and the magic diamond) Razmusa A. Sivertsena.

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Kao šefica: podatci o filmu

 

 

Sabljozubi i magični dijamant: podatci o filmu