Kino Krk: John Wick 4, Mascarade i Ups! 2 - Avantura se nastavlja

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u četvrtak, 23. ožujka 2023. godine, s početkom u 19.00 sati, akcijskim trilerom John Wick 4 (John Wick: Chapter 4), redatelja Chada Stahelskija, za kojim u petak, 24. ožujka, u 19.00 sati, slijedi francuska kriminalistička komedija Mascarade (Masquerade) Nicolasa Bedosa, a u subotu, 25. ožujka, u 12.00 sati, sinkronizirana animirana obiteljska avantura Ups! 2 - Avantura se nastavlja (Ooops! The Adventure Continues) Tobyja Genkela.

Cijena ulaznice iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se mogu nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kretivni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.


Program Kina Krk u ožujku!

 

John Wick 4 (John Wick: Chapter 4): podatci o filmu

 

 

Mascarade (Masquerade): podatci o filmu

 

 

Ups! 2 - Avantura se nastavlja (Ooops! The Adventure Continues): podatci o filmu