Kino Krk: Inspektor Brk i zagonetni slučaj + Igre gladi: Balada pjevica i zmija

Program Kina Krk (Trg bana Josipa Jelačića 2) nastavlja se u subotu, 18. studenog 2023. godine, s početkom u 10.00 sati, animiranom avanturom Inspektor Brk i zagonetni slučaj (Inspector Sun and the Curse of the Black Widow) redatelja Julia Sotoa Gúrpidea, za kojom istog dana, u 20.00 sati, slijedi akcijska avantura Igre gladi: Balada pjevica i zmija (The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) Francisa Lawrencea.

Cijena ulaznice za projekcije u Kinu Krk iznosi 3,50 eura, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, no mogu se nabaviti i na ulazu kino dvorane, neposredno pred početak projekcije, ako se prethodno u potpunosti ne rasprodaju. Kinom Krk upravlja Udruga Kreativni Krk uz podršku Vecle.

Spomenimo i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje biste željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Inspektor Brk i zagonetni slučaj: podatci o filmu

 

 

Igre gladi: Balada pjevica i zmija: podatci o filmu