Kino Krk: Groblje kućnih ljubimaca, Ufuraj se i pukni i Čudesni park

Program Kina Krk nastavlja se u četvrtak, 11. travnja 2019. godine, s početkom u 20.00 sati, hororom Groblje kućnih ljubimaca (Pet Sematary) redateljskog dvojca Kevina Kölscha i Dennisa Widmyera, za kojim, 12. travnja, u isto vrijeme, slijedi domaća komedija Ufuraj se i pukni Ljubomira Kerekeša, dok je 13. travnja, u 18.00 sati, na redu animirana obiteljska avantura Čudesni park (Wonder Park) Davida Feissa.

 

Cijena ulaznice iznosi 25,00 kn, a iste su dostupne putem online servisa kinokrk.mojekarte.hr, s time da se, svakim radnim danom (do 15.00 sati), mogu nabaviti i u sjedištu Komunalnog društva Vecla (Lukobran 5, Krk) koje upravlja krčkim kinom, ali i na ulazu dvorane, neposredno pred početak projekcije, ukoliko se prethodno u potpunosti ne rasprodaju.

Pored toga, zanimljivo je spomenuti kako je aktiviran i Facebook profil Kina Krk, kojem je zadaća na jednom mjestu okupiti krčke filmoljupce, s ciljem rasprave o pogledanim ili najavljenim filmovima, filmovima i autorima koje bi željeli pogledati, terminima prikazivanja, dakle o svim relevantnim temama što se tiču kinematografije na otoku Krku.

 

Groblje kućnih ljubimaca (Pet Sematary): podatci o filmu

 

 

Ufuraj se i pukni: podatci o filmu

 

 

Čudesni park (Wonder Park): podatci o filmu